Safety & Security Service AS |  News |  SSS på UF PRO sitt distributørevent
UF Pro

SSS på UF PRO sitt distributørevent

Safety & Security Service AS var i tidsrommet 02-03 oktober i Ljubljana for UF PRO sitt første «Distribution Event».

UF PRO er et taktisk bekledningsmerke for Politi og Forsvar for bruk i de mest utfordrende og ekstreme forholdene rundt om i verden. Selskapet startet som UNI&FORMA i 1997, med et mål om å lage gode produkter til større organisasjoner. De startet i en tidlig fase å jobbe med Politi og Forsvar i Slovenia. Etter nesten 20 års drift ønsket de å spesialisere seg, og komme med ytterligere fokus på kvalitet, materialer samt utfordre hva som er mulig med tanke på det funksjonelle. Dette var starten av UF PRO.

Dag 1 ble gjennomført sammen med 30 andre distributører fra hele verden. Dette var en ypperlig mulighet til å bli kjent med industrien og diskutere deres behov rundt taktisk bekledning.

Hovedfokus var årets nyheter, hvordan bransjen og produktene vil se ut i fremtiden samt ny B2B plattform for å forenkle logistikk og bestilling, samt forventningsstyre leverandører med tanke på ledetid.

Ett nytt produkt som vi mener vil passe det nordiske klima og marked er Hunter FZ Gen 2 taktisk Softshell:
Perfekt som mellomlag under vinteren, lett og kompakt og har en meget god passform.

Block error: "Argument 1 passed to esc() must be of the type string, null given, called in /srv/users/sss-no/apps/sss-no/public/kirby/config/methods.php on line 344" in block type: "image"

Dag 2 fikk vi utlevert flere produkter (P40 All-Terrain og Delta ML vinterjakke) som skulle gjennom mange ulike tester. Vi testet rydding av gruver, rappellering, hesteridning og skyting. Kvelden ble rundet av med en hyggelig middag med slovensk kjøkken. UF PRO har et høyt fokus på å lage produkter av beste kvalitet, og setter distributører og sluttkunde høyt på listen av prioriteringer. Dette eventet var et bevis på akkurat dette.

Ta kontakt på post@sss.no eller ta kontakt direkte med noen av våre Product Managers om du er interessert i mer informasjon om UF PRO sine produkter.

Du kan også lese mer om produktene dere på https://UFPRO.com.

Display
Stage
Simulation
UF Pro
We use cookies for marketing analytics
Close